Friday, December 4, 2009

shawl

ape yg korg tau psl shawl?any idea?aku de surf kat wikipedia,pjg no mkne die..haha..
A shawl (Persian شال, Shāl, from Sanskrit: साडी śāṭī[1]) is a simple item of clothing, loosely worn over the shoulders, upper body and arms, sometimes also over the head. It is usually a rectangular or square piece of cloth, that is often folded to make a triangle but can also betriangular in shape. Other shapes include oblong shawls.

tp,today aku bkn nk cite psl shawl yg dimaksudkan above..aku nk cite psl shawl yg jd tudung tuh..
hm,aku addicted gler pki shawl nih..lg2 design die mcm2..shuke2^_^..nk kate aku pki lawa xdela sgt,muke bulat jek ble pki..hehe..tp sng jek pki shawl..rase simple jek..hehe..byk gler blog yg jual shawl nih..kalau korg rase mlz nk shop kat kedai shop jek on9..so far im satisfied la..tp kalau rase xnk kayekn pos tuk byr pos laju g jek kedai n beli..bkn org mude jek pki,makcik2 pn cantik tau ble pki shawl ni,,nmpak ayu jek..adik aku yg 2nd pn dh cam suke2 nk pki,b4 this die ne suke..katenye ranggi sgt..ala,time mude la nk melawa..(hehe,de intention lain ke bell?)

aku salu beli shawl kat blog radiusite enterprise(promote ckit),shawl die mmg lawa2..pas2 owner die pn baik..pndai entertain customer:)..thumbs up!..so to shawlholic ley la korg try surf blog nih..act,byk blog2 yg jual shawl,tp aku berkenan blog nih la:)

ps:mak aku xlarat kne sign ble dpt pos laju,sbb aku mlz nk kuar jmpe posmen..hehe..pas2,adi asyik ckp(xabis2 shawl,die bebel kat aku..heheh)

3 comments:

cikmemy said...

yarh.yarh.saya suka shawl jugak sebab tudung bawal mahal sangat.hahah

mammy E said...

aku pon suka shawl ! tp mak aku da marah sbb ashek beli online je. wuwuwuw.
tp agak x bbaloi ah beli online. mahal sbb charge pos je. huahua

bella said...

memy:hehe,lgpn pki shawl nmpak lg bergaye..hehe
mammy E:mak aku xkate pe,sbb ayh aku keje pos..heheh